Sağlıklı Yaşam Hakkında Detaylı Bilgiler İçeren Blogumuzda Amaçımız herkezin anlayabileceğiz ve sağlıkla alakalı yazılar

SON YAYINLANANLAR

LightBlog
Responsive Ads Here

18 Aralık 2017 Pazartesi

Botox'un Kozmetik Etki Süreleri Ne Kadardır ?

Botox Kozmetik'in Etkileri Nihayet Ne Kadardır?

botoks

 

Botox Kozmetik, kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olan enjekte edilebilir bir ilaçtır. Genel olarak, Botoks'un etkileri genellikle tedaviden dört ila altı ay sürer . Botox'un ayrıca migren tedavisi veya boyun spamsini azaltma gibi tıbbi kullanımları vardır. Tıbbi amaçlı kullanıldığında, genellikle iki ila üç ay süren daha kısa bir süre için çalışır.
Botox Kozmetik ürününü alırken, enjeksiyonun yeri ve enjekte edilen Botox miktarı ne kadar süreceğini etkileyebilir. Etkinliği etkileyebilecek diğer faktörler de dahil olmak üzere:
  • yaşınız
  • cildinizin esnekliği
  • kırışıklık derinliği
  • diğer faktörler
Örneğin, derin kırışıklıkların görünümünü azaltmak için Botox kullanıyorsanız, kırışıklıklar muhtemelen tamamen kaybolmayacak ve efektler daha çabuk aşınacaktır.

TEKRARLANAN KULLANIM

Tekrarlanan kullanım süresi etkiliyor mu?

Botoks düzenli olarak kullanılması , etkilerin her kullanımda daha uzun süre devam etmesine neden olabilir . Botox kasları felç eder, böylece onları kullanamazsınız. Kaslar kullanılmazsa, daha kısa ve daha kısa olurlar. Bu, aynı etkiyi elde etmek için zamanla daha az Botox tedavisine ihtiyacınız olabileceği anlamına gelir.

botoks uygulama

SIKLIK

Botox'u ne sıklıkta bulabilirsin?

Botoks enjeksiyonlarını ne sıklıkta alabileceğinizi belirlemek için doktorunuzla görüşün. Botox'a karşı direnç gelişmesini önlemek için enjeksiyon sıklığı üç aydan daha yakın olmamalıdır. Botox'u düzenli olarak, muhtemelen altı aya kadar alırsanız Botox tedavileri arasında daha uzun süre gidebilirsiniz.

ÖNLEME

Yeni kırışıklıkları nasıl önleyebilirsin

Yeni kırışıklıkları önlemek için adımlar atabilir ve cildi sağlıklı tutabilirsiniz.

Güneş kremi giyin

Özellikle yüzünüzde, geniş spektrumlu SPF 30 güneş kremi her gün giyin . Güneşin UV ışınları cildi tahrip eder ve yaşlandırır.
Güneşte bir şapka ve güneş gözlüğü giymek de isteyebilirsiniz. Güneş ışınlarınızı sınırlandırmak, yeni kırışıklık oluşumunu önlemeye de yardımcı olabilir.

Sigara içmekten kaçının

Sigara, kırışıklıkları artırabilir ve cildinizi yaşlandırabilir. Aynı zamanda cildinizi inceltebilir. Sigara içmeye başlamayın ya da doktorunuzdan çıkmanız için yardım etmesini isteyin. Okuyucularımızdan bazılarınınbu 15 ipucuyla nasıl sigarayı bıraktığını görün.

Sulu kal

İçki yeterli su cildinizi sağlıklı tutmak için her gün. Su sindirim, dolaşım ve normal hücre fonksiyonuna yardımcı olur. Günde en az sekiz bardak su içmeyi deneyin.

Nemlendiriciler kullanın

Cilt türünüz için nemlendirici kullanın . Doktorunuza veya dermatoloğunuzdan özel nemlendirici önerileri isteyin.

Sağlıklı diyetle beslen

Yediğiniz yiyecek cildinizi etkiliyor. Sağlıklı diyet önerileri için doktorunuza veya bir beslenme uzmanına danışın. Başlamak için, cildinizin sağlıklı kalmasına yardımcı olabilecek 12 yiyecek listesi hazırladık.

Hafif cilt temizleyiciler kullanın

Nazik deri temizleyiciler, kir, ölü cilt hücreleri ve cildinizde birikebilecek diğer şeyleri kaldırabilir. Hidrasyona yardımcı olurlar ve cildi korurlar.

Götürmek

Botox tedaviden sonra genellikle üç ila altı ay sürer. Düzenli Botoks tedavileri ne kadar süreceğini etkileyebilir. Genel olarak, aynı etkiyi elde etmek için zamanla daha az Botox tedavisine ihtiyacınız olacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

analiytc

Yandex.Metrica